top of page

Artık Yetmedi mi?

"O kadar cahilsiniz ki, dininiz var diye ahlaka ihtiyacınız kalmadığını sanıyorsunuz...

N. Tesla"

Ülkemizin son 16 yılda geldiği noktayı en güzel şekilde ifade eden cümle işte bu cümle...!!! Dindar bir nesil yetiştireceği iddiasıyla ortaya çıkarak kindar bir nesil yetiştirme çabasında olanların, din kisvesi altında her türlü naneyi yiyenlerin halini ortaya koyan cümle, işte bu cümle...!!!

Etrafına bak, bunları göreceksin... Çünkü her yerdeler...!! Her yere çöreklendiler...!! Duvarın içindeki rutubet gibi, her yere sızmaya, her yeri çürütmeye başladılar... Buna rağmen sen son 16 yılını "Yarımız oy verdi ya, acaba hangi yarımız?" diye onları aramakla geçirdin...!! Ülkenin tüm taşıyıcı kolonlarına saldırdılar... Ordu,yargı,milli eğitim, sağlık ve dahi aklına ne geliyorsa...! Kafayı kadına, küçücük çocuklara taktılar...! Kadını ikinci sınıf insan yapıp, erkek/kız farketmeden küçücük çocuklara hallenmeye kalkıp, utanmadan sıkılmadan üzerini "din" ile örtmeye kalktılar...!!! Bu ülkenin bu günlere nasıl geldiğini unutup sanal bir tarih yazmaya kalktılar...!!!

Geçtiğimiz yüzyıl sömürgeciler ve emperyalistlere evire çevire dayak atan tek adam olan... Atana küfrettiler, ayyaş dediler...!!!

Kurduğu cumhuriyete reklam arası dediler...! Askerini,polisini kırdırdılar...!! Boğazına düğümlendi, acıları yüreğini dağladı...! Senin ülkende senin orduna operasyon çekip, seni sana tokatlattılar... Badem akıllarının yetmediği her yerde topu taça attılar...! Devlet yönetmenin ciddiyetinden o kadar bihaberlerdiler ki... Defalarca kandırıldılar...!!!!!!!!!! En doğru ve en hakiki tarikatın medeniyet tarikatı olduğunu unutturup, Türkiye Cumhuriyetini şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi yapmaya kalktılar...

Sana şimdilerde düşman olduğunu söyledikleri herkes ile, cemaat ile,İsrail ile...

İş tutmaya kalktılar...! Ve beceremedikleri herşeyin faturasını sana yıktılar...!!!

Ve sen... Onlar giderek zenginleşirken sen hep giderek fakirleştin, giderek ötekileştin...! Bırak toplum olmayı, birey dahi olamadın... !! Korktun, konuşamadın, yazamadın, çizemedin... Düşünemez, muhakeme edemez oldun...

Göğsünü gere gere "Atatürkçüyüm" demeye, boğazın yırtılıncaya kadar İzmir Marşı söylemeye korkar oldun...!! Komaya girmiş bir hasta gibi, konuşulanları anlıyorsun ama tepki veremedin/veremiyorsun... Doğru olduğunu düşündüğün bu yazıyı dahi, beğenip paylaşamıyorsun...!

"Yeni Türkiye" nin aslında ne olduğunu sen herkesten iyi biliyorsun...! Pazara çıktığın zaman evine alamadığın domatesten, kasaba gittiğinde ailene alamadığın etten, çocuğuna alamadığın ayakkabıdan ve eğer varsa, arabana koyamadığın benzinden biliyorsun...!! Çocuğunu gönderecek okul dahi bulamaz oldun...

Çalıştın çabaladın, liyakatsız bademler tepene amir oldu...!!

Ormanını, zeytinini, buğdayını,denizini,çayını, fındığını,şekerini,hayvanını yağmaladılar...!!

Üretemez oldun...!!

Sen aç gezerken, elin adamlarını oy devşirmek için, senin paranla besler oldular...!

Cesaret gösterip kimse dinlemese de kemanını çalanların dahi, Kafaları öyle karıştı ki, kim dost kim düşman bilemediler...! Ve kalan 3-5 sağ bile birbirini"kolpacılıkla,yalancılıkla" suçlar oldu...!

İstedikleri de zaten buydu...!

Tuzağa düştün...!

Cephedeki arkadaşını yarı yolda bıraktın...!!!

Artık yetmedi mi???

O yüzden bırak bunları...

Biliyorum, beni duyuyorsun,oradasın...!! Ülkene ve vatanına sahip çık...! Sandığına ve oyuna sahip çık...! Geleceğine sahip çık...!

Ve,

Sakın korkma...

"Reis"'e oy vermediğin diye,

Bölücü,hain,terörist olmayacaksın, olamazsın...!!!

Kimse seni kategorize edemez...!!

Sen aslında tarafını çoktan belirledin, sadece bunu icraata geçirmeye cesaretin yok...

Sen bu ülkede huzur içinde yaşamak isteyen, Atatürkçü, vatansever bir bireysin...!!

Kimseden olmak zorunda değilsin...!

Benim gibi...!!!

24 Haziran 2018... Bu son çağrıdır...!!!

Otobandan önceki son çıkış...!!!


Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Beni Takip Edin...
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page