top of page

"Komutan"...

Komutan kimdir biliyor musunuz? Komutan, babadır... Sen ölme diye ölür... Sen düşünme diye düşünür... Sen aç kalma diye aç kalır... Bir evlat için baba ne demekse komutan odur...!!! Komutan, şu evlat bu evlat diye ayıramaz... Evlatlarını itin, köpeğin,çakalın önüne atamaz...!!! Komutan evlatlarını iyi bilir, hepsini tek tek iyi tanır...!! Ama asla evlatları hata yaptığında "bu yapmış" diyip topu taca atamaz...!!! TSK geleneğinde komutan için "birliğin yaptığı ve yapamadığı herşeyden komutan sorumludur" der...!!! "Komutan" vardır; telefonda "Vatan tehlikede ,aslanım o general için gereğini yap...!" der, helal süt emmiş Ömer Halis Astsubay gibi aslan parçaları generali alnının çatağından vurur...!!! Ölüm pahasına...!!! Çünkü baba, "öl...!!!" demiştir...!!! "Komutan" vardır hainlerle çatışa çatışa ölür...!!! Ve...; "Komutan" vardır, kendi emir subayı tarafından gırtlağına basıp derdest edilir...!!! Çünkü "komutanın" evlatlarından haberi yoktur...!!!

Hal böyleyken...; Daha hangi yüzle konuşuyorsun sen "komutan"...!!?? Komutanı olduğun ordu tarafından esir alınan kaç "komutan" var bu ahir ömürde? Evlatlarının mankurt sürüsü tarafından parçalanmasına göz yuman kaç "komutan" oldu bu ülkede...? Evlatların kumpaslarla hapisanelerde sürünürken,ölürken sen neredeydin? Songül Yarbay gibi yüreği vatan sevgisi ile çarpan vatan evlatları, başlarına geleni utançlarından analarına bile anlatamazken, sen hangi yüzle bu milletin karşına çıkıyorsun hiç sıkılmadan...?? Sana mukayet edilen çocukları nasıl sümüklü bir hocaya kaptırdın, sordun mu hiç kendine...??? Sen ve senin gibi "komutanlar" yüzünden bu hale geldik biz, farkında mısın? Başına silah dayadıklarında imzalamaladığın belge için alkış mı bekliyorsun? Boşa bekleme...!!! Gelmez o alkış bu vatanın gerçek sahiplerinden...!!! Oldu olacak ülkenin hainlerce ele geçiriliş manifestosuna bir de imza ataydın...!!! "Komutan" olarak senin görevin ölmekti...!!! Madem ölmedin, sus...!!! Bunun utancıyla yaşayamaman lazımken bir de takdir mi beklersin?

O yüzden..., Sen iyisi mi sus "komutan"...!!! Sus da kimseler duymasın...!!! Git balık tut, kitap yaz, torun sev, koleksiyon yap... Ne bileyim işte, yap birşeyler...!! Gözümüzün içine baka baka, yaramızı deşme...! Konuşma, siyaset yapma...! Aklımızla alay etme bizim...!! Yeterince utancın var zaten...!!!! "Komutanlığı" çok mu iyi yaptın da, siyaset yapmaya kalkarsın...!!??

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Beni Takip Edin...
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page